Gresstrimmere

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard.

Gresstrimmere

Brukervennlige trimmere for krevende villaeiere.
Trimmere med kraft, slitestyrke og allsidighet for villaeiere som ønsker å holde hagen i form. Den lave vekten gjør disse maskinene ekstremt fleksible, og de er konstruert for lavt støynivå – perfekte for de som bor i villaområder.

Kjøpeguide for trimmere
En trimmer brukes til å trimme gresskanter der hvor gressklipperen ikke kommer til. En trimmer med bøyd riggrør brukes oftest for å trimme rundt plener og blomsterbed. Maskinene med rett riggrør og vinkelgir er designet for mer krevende jobber, og gjør det enklere å komme til under hekker, busker og lignende. Som tilbehør til maskiner med rett riggrør, finnes et J-håndtak som hindrer at brukeren kommer for nær skjæreutstyret. Ved bruk av gresskniv, skal et J-håndtak alltid være montert. Hvis du ønsker en trimmer til enda flere arbeidsoppgaver bør du vurdere en maskin med avtakbart riggrør. Foruten at den er enkel å oppbevare, er den en virkelig allsidig maskin som kan brukes sammen med en rekke tilbehør som hekksaks, blåser, kantskjærer, stangsag og sweeper.

Ting å tenke på ved kjøp av trimmer:

  • Trimmeren skal ha høy effekt og rask akselerasjon for maksimal effektivitet.
  • Maskinen bør ha komfortable håndtak.
  • Motoren skal være lett å starte.
  • Trimmeren skal veie så lite som mulig.