Vi har alle hørt om klokkeprodusenten Breitling. Klokkene er kjent for å være noen av de dyreste urene man kan oppdrive, og de er blant favorittene til både piloter og den legendariske komikeren Jerry Seinfeld. Men hva er sykkelmerkenes ekvivalent til Breitling? Det første man tenker på, er vel elektriske sykler, da disse ofte kan ha en litt høyere prislapp enn andre sykler, men det føles ikke helt som at det kan stemme. En Breitling har en aura av kvalitet og luksus som el-sykler kanskje ikke har på samme måte.

Ytelsesoptimalisert landeveisykkel

En god kandidat er nok en av syklene i Trek Madone-serien. Disse syklene er virkelig helt ute på den ytterste enden av skalaen for hvor langt man kan dra godt sykkelhåndverk. Syklene har helt unikt godt utformede aerodynamikker, skjulte setemaster og usynlige bremsevaiere – alt har blitt perfeksjonert. Denne graden av perfeksjon og tanken om at kun det aller beste er godt nok er et verdisett vi kjenner igjen fra Breitlings eksklusive klokker. Én forskjell mellom Breitling-klokker og Trek Madone-syklene er at syklene kan du kun kjøpe hos en spesialforhandler, men en Breitling-klokke kan enkelt kjøpes på nett

Hva med en gullsykkel?

Før i tiden var det mange som fikk en gullklokke da de gikk av med pensjon, men selv om det fortsatt gjøres hos visse selskaper, er det ikke like vanlig lenger i dag. Kanskje en gullsykkel ville vært en god idé isteden? Selskapet Aurumania har faktisk produsert en sykkel av gull som visstnok skulle være verdt over 100 000 $ – da begynner vi å snakke eksklusivitet! Det følger også med et veggmonterbart stativ, og sykkeltilbehøret er selvfølgelig også av gull og dekorert med edelstener. Hva sier du? Kanskje noe å tenke på til pensjonen?