Hvorfor velge oss

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard.

Hvorfor velge oss

Med snart et kvart århundre på bakhjulene kan vi på Sykkel & Motor skilte med tre generasjoner bred kompetanse innenfor våre fagfelt. Vi fokuserer på å levere topp kvalitet og service, enten det gjelder kjøp av nye produkter eller reparasjon av brukte. Vi er autoriserte fagfolk med god kunnskap om våre tjenester.

Vi har et rikt vareutvalg av det beste som finnes innenfor våre leverandører/produkter.  Hos oss får du ingenting flatpakka. Alt monteres og justeres på verkstedet vårt, og tilpasses dine behov. Vår sjåfør henter og bringer dersom ønskelig

 

«Gi folk kvalitet! Det er den beste reklame som finnes!»

Milton S. Hershey

Kunnskap og kompetanse

Vi besitter bred kompentanse og en høy grad av kunnskap innen vårt fagområde. Du kan derfor være trygg på at du får den beste hjelp hos oss.

-Les mer...

Bredt vareutvalg

Vi foretar service i eget hus på alle merker vi forhandler. Våre mekanikere er utdannet på å vedlikeholde nettopp ditt produkt.

-Les mer...

Service

Vi mener du skal ha valgmuligheter. Vi har derfor et svært bredt vareutvalg innenfor de merker og modeller vi er forhandler for.

-Les mer...

Deler

Vi benytter kun originale deler godkjent av våre leverandører. Dette forlenger levetiden og ivaretar kvaliteten på ditt produkt.

-Les mer...