Tidligere ble hjemmesiden sykkelogmotor.no drevet av selskapet Sykjelogmotor, Tordenskjolds gate 2, Harstad. I dag har Sykjelogmotor i Harstad ingen kobling til denne hjemmesiden. Vi kan dessverre ikke videresende beskjeder til Sykjelogmotor.

Vi driver innen sykkel, sykkeltilbehør, snøfresere, gressklippere, motorsager og tilbehør til hjem, hus og hage. Les våre tips og råd om valg av motoriserte hjelpemidler til hverdagen, uansett om du ser etter en elsykkel som du kan suse forbi bilkøene med, eller en snøfreser som gjør at du kan få ryddet snøen på en artigere måte. Vi hjelper deg å velge riktig!

Det er mange ting å tenke på når man skal velge riktig hjelpemiddel. Skal du anskaffe ny gressklipper, så er en robotgressklipper blitt et populært valg, og kanskje det også kan være riktig for deg. Har du en flat eller kupert hage? Hvor mange kvadratmeter er den på? Det er noen av spørsmålene du bør stille deg selv før du går til anskaffelse av en gressklipper. Les mer på våre sider, og føl deg trygg på at du kan finne produkter som er det beste valget for deg og din hage.

Vil du hogge din egen ved? Sikkerheten må alltid komme først, og skal du i gang med motorsag for første gang, kan det være lurt å ta et sikkerhetskurs. Der vil du lære om riktig håndtering av sagen, om hvordan du feller trær trygt, og om sikring av deg selv, folk og eiendom. Det er viktig å vite en god del om sikkerhet og hvordan motorsagen oppfører seg ute i terrenget, og om hvordan du skal bevege deg og jobbe i vanskelig terreng. Å lære seg litt system i jobbingen vil også være en fordel, og det kan spare deg for mye ekstra arbeid og redusere potensielle farer.