Snøfresere

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard.

Snøfresere

Velg riktig snøfreser!
Hvilken snøfreser du trenger, vil selvsagt avhenge av snøforholdene der du bor og hvilket arealet du trenger å rydde snø på. En snøfreser er å anse som en investering som skal vare i mange år fremover. Kraftig motor og stor arbeidsbredde er bra om du har større områder å rydde snø på, mens et mindre område krever mindre maskiner.

Hvilken type snøfres trenger du?
  • Beltefresere

Beltefresere er stødigere og tar seg bedre frem enn hjulfresere. I vanskelige forhold med f.eks. grus på gårdsplassen eller ved kupert terreng er beltefresere å foretrekke. Det samme gjelder ved fresing av tak og terrasse.

  • Hjulfresere

Snøfresere med hjul  kan være lettere å manøvrere enn beltefresere, da de er noe lettere enn beltefresere.

  • Hydrostatisk drift

Hydrostatisk drift er ett olje basert drivsystem som drives av en oljepumpe, det er også 100% trinnløs. Har man en krevende tomt som skal freses er dette å anbefale, vedlikehold er lik null på hydrostat!

  • Friksjonsplate drift

Friksjons drift er ett mekanisk fremdrifts system, med en reim til ett friksjonshjul og ett gummibelagt drivhjul som sitter til drivaksel som fungerer som en clutch.

  • Auto-turn system

Deluxe og pro serien fra Ariens har dette fantastiske systemet som gjør manøvreringen på hjulmaskinene til en lek, differensialen er bygd opp for å frigjøre ett hjul for å svinge 180 grader rundt

Trykk her for å se video

 

Yanmar

Ariens

Snow-tek

Husqvarna

Jonsered