Hvilke fordeler gir en elsykkel?

Hvis du har elsykkel, så kan du sykle på de samme stedene som med en vanlig sykkel, til og med i marka! I hverdagen kan kan du ta snarveier igjennom parker, gågater og andre steder det er naturlig å bruke vanlig sykkel, og i tillegg kan du parkere overalt. Elsykler er i vinden som aldri før, og denne tilsynelatende lille justeringen av vanlige sykler har gjort at mange har investert i en sykkel med el-motor. Helsegevinsten er større enn man skulle tro, og du slipper å komme svett på jobb.

Elsykler har også blitt en stor hit blant barnefamilier som frakter barna til og fra barnehagen og til aktiviteter i spesialbygde cargosykler med kasser innredet med seter og belter. Det finnes mange alternativer for frakt av barn, både med mer tradisjonelle tilbehør til sykk-el/electric bike, som barnesete på bagasjebrettet eller hengere du kan hekte på bak. Uansett skal det være mulig for alle å finne en elsykkel. Mange bruker elsykkel hele året, det er bare å bytte til vinterdekk og kle seg godt!

En god elsykkel kan fort koste 25 000 eller mer, men til tross for dette ser det ikke ut til at det har hindret folk i å gå til anskaffelse av en elektrisk sykkel. Mange tenker nå at en elsykkel kan være et alternativ til bil, og da blir den plutselig et veldig billig alternativ.