SYKK- EL/ELECTRIC BIKE

SYKK-EL med MOTOR

Elektriske sykler, Elsykkel, sykkel med motor, «latmannssykkel», sykkel med motorassistanse, hjelp- og fremkomstmiddel – som vi velger å kalle Sykk-EL…

-ER KOMMET FOR Å BLI!


 

Diavelo Suburb 300

Diavelo Suburb 300 Kommer til Sykkel og Motor våren 2016

Vi kan nevne at 2016 vil bli spekket med et meget godt utvalg hos oss. Noe ventetid kan påregnes, men vi har tatt godt i for de aller fleste brukergrupper. Vær tidlig ute, sondre terrenget og finn ut hva som passer for DEG! Det finns mange aktører, vær flink og gjør litt ut av det når du først skal investere i – Et bedre liv (sitert de fleste av våre fornøyde kunder).

Er du fortsatt en tviler? Kom til oss for en uforpliktende prat og evt lån av en Sykk-EL.. Vi strekker oss – litt lengre for DEG!

Harstad er spesielt godt egnet for Sykk-EL med tanke på alle bakkene byen har å by på. I forbindelse med Harstadpakken, bompenger, rush- og ventetid- er vi på Sykkel og Motor klar til å møte de flestes utfordringer, enten det er helse- eller motbakkeproblematikk.

Vi velger å si at vi SKAL VÆRE BEST på Sykk-EL i byen, og håper å stå til kravene det forventes rundt dette. Det være seg service, programvareoppdatering, teknisk, oppfølging og det som ellers måtte være.


 

HAIBIKE, HARD ROXC og DIAVELO. Høres tøft ut – gjør det ikke?

DIAVELO – Dansk design  HAIBIKE – Tysk finmekanikk  HARD ROCX – Norsk toppkvalitet

Vi går for det – og skal være tøff både for- og med dere.

v-EL-kommen skal du være

 

Hilsen de elektriske på Sykkel og Motor AS

SERVICE – VERKSTED – BUTIKKlogo_haibikeHardRocx_long_red_1862757-rpgu-Diavelo_logo

 

SYKK-EL